DaMoer Dag Zaterdag 04 Juni van 12 tot 15 uur

Zaterdag 04 Juni van 12:00 tot 15:00 uur is er weer een DaMoer Dag en kun je weer op bezoek bij DaMoer om mee te helpen bouwen aan de toekomst van deze unieke plek.

Denk, droom en bouw mee met dit unieke bewonersinitiatief pal naast Station Moerwijk. Zie je zaterdag!
Aanmelden kan hier>>

DaMoer Dag Video impressie
https://www.youtube.com/watch?v=e1j7HYqEd4s

Over DaMoer
DaMoer is een initiatief van diverse wijkbewoners om vanuit de Moerwijk Coöperatie om naar het voorbeeld van ‘Greens in the park’ en ‘Pluk Den Haag‘ in de oude pannenkoekenboerderij naast Station Moerwijk een sociaal wijkrestaurant te realiseren.

Omdat achter de boerderij nog een gigantisch terrein ligt willen we dit combineren met een eetbare tuin en een voedselbos. Alles geëxploiteerd door Moerwijk-ers met al dan niet een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een unieke plek in het levendige Moerwijk zonder haast waar alles met liefde gebeurt en het draait om natuurproducten die ook op de menukaart terug te vinden zullen zijn. DaMoer dus.

Sociaal Wijkrestaurant
Op maatschappelijk verantwoorde wijze serveert het sociale wijkrestaurant van DaMoer straks heerlijke gerechten en goede koffie en organiseert zij events die passen binnen deze kaders.

Kom ook!
Voor dat het zover is moet er aan, in en rond DaMoer best nog wat gebeuren. Zoals bijvoorbeeld de heggen snoeien, terras opnieuw bestraten, lampen ophangen, banken in elkaar schroeven, schilderen, de caravan in een koffiebar omtoveren.

Wil je helpen ons van DaMoer de mooiste stek van Moerwijk te maken?
Je bent van harte welkom!

Waar wacht je op? Meld je aan 😉

Over de Moerwijk Coöperatie
De Moerwijk Coöperatie is een volledige van, voor en door bewoners organisatie. Neo is er 1 van velen.

Iedereen die in  Moerwijk woont is hier aspirant-lid van. Actief lid worden is  heel simpel; vul dit formulier in te vullen.

Word actief lid!
Door van de Moerwijk Coöperatie lid te worden, laat je zien dat je je wijk en het werk van ons allemaal belangrijk vindt. Hierdoor zien de gemeente en andere instanties die ons geld en/of opdrachten (kunnen) geven dat er bij bewoners draagvlak is voor de Moerwijk Coöperatie. Een coöperatieve bewoners organisatie met 100 leden maakt al indruk, maar met meer dan 300 leden kan niemand om je heen!

Wordt net als je buren lid en bouw samen met ons aan een betere buurt en wijk! Aanmelden>>

Auteur: Neo de Bono

Neo werkt aan inclusieve en coöperatieve stad en samenleving. En woont, werkt en kerkt als een moderne monnik in het Haagse Moerwijk

Eén gedachte over “DaMoer Dag Zaterdag 04 Juni van 12 tot 15 uur”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.