Geen XS4ALL maar wel Freedom for all

Freedom internet XS4ALL Intern4all Freedom4All Neo de Bono
Ik kies voor meer vrijheid en stap over, jij ook?

Freedom Internet staat voor een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit onze kernwaarden zijn.
Zoals XS4ALL dat eerst aanbood

Freedom staat voor:

  • Vrijheid – we staan voor een vrij en open internet. Dat doen we door ons in het maatschappelijk debat te mengen en actief op te komen voor digitale burgerrechten. Niet alleen voor onze klanten, maar voor alle internetgebruikers.
  • Privacy – we combineren onze technische expertise met een ethische kijk op privacy. Daarom bieden wij innovatieve producten en diensten die je online leven beschermen en je privacy verbeteren.
  • Kwaliteit – Tevreden klanten en blije medewerkers zijn de basis van een gezond bedrijf. Daarom staat bij ons het belang van onze klanten en medewerkers altijd voorop. Dat is maatschappelijk verantwoord en zuiver ondernemen. En zo kunnen we de beste service leveren.

Het begon met toegang voor iedereen. Nu is er vrijheid voor iedereen.

Word Founding Member
Vanaf nu kun je founding member worden van Freedom Internet. Word lid en krijg direct een veilig, meekijkvrij e-mailadres op @freedom.nl en/of op een eigen domeinnaam naar keuze. Met e-mail op je eigen domeinnaam kun je nooit meer worden gegijzeld door je provider! In het eerste kwartaal van 2020 kan Freedom internetverbindingen leveren. Word je founding member, dan ben je straks als eerste aan de beurt om aangesloten te worden op ons netwerk.
Aanmelden>>

Op 4 november 2019 startte een crowdfunding campagne om startkapitaal op te halen voor Freedom. Binnen 3,5 dag haalden we maar liefst 2,5 miljoen euro op. Dus kunnen we in alle vrijheid van start! Hoe? Eenvoudig:
Word lid>>

Waarom Freedom?
Wat moet je nu met een provider met meer vrijheid?

KPN meldde op 10 januari 2019 XS4ALL op te willen heffen. Er werd een petitie gestart en actiecomité ‘XS4ALL Moet Blijven‘ streed maandenlang voor behoud van XS4ALL. Toen duidelijk werd dat KPN haar plannnen definitief wilde doorzetten, werd ‘Plan B’ uitgedacht: een nieuwe provider die zich inzet voor mensen, kwaliteit, vrijheid, privacy en veiligheid. Daar is de afgelopen tijd hard aan gewerkt. Je kunt je vanaf nu inschrijven!
Word lid>>

 

 

 

Auteur: Neo de Bono

Neo werkt aan inclusieve en coöperatieve stad en samenleving. En woont, werkt en kerkt als een moderne monnik in het Haagse Moerwijk

4 gedachten over “Geen XS4ALL maar wel Freedom for all”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.