Tegenlicht Meetups Den Haag weer van start

Tegenlicht Meetups Den Haag via Neo's Blog

Kom weer meepraten over de toekomst bij Tegenlicht MeetUps
Wat als Nederland onder water komt te staan? Bouwen we straks echt wolkenkrabbers van hout? Wie is eigenaar van ons DNA? Wil je over deze en andere prangende vragen meepraten? Pakhuis de Règâh nodigt je van harte uit voor een nieuwe serie VPRO Tegenlicht MeetUps, van september tot en met november 2019 op de dinsdagavond. Gespreksleiders Carin Tiggeloven en Pelle Matla ontvangen je graag om actief mee te denken, nieuwe inzichten op te doen en interessante mensen te ontmoeten.

LET OP! Nieuwe locatie! Bouwerij De Prael, hartje Energiekwartier aan het Esperantoplein 20 in Den Haag.

Vanaf dinsdagavond 10 september wekelijks. Kijk voor de complete agenda op onze FB pagina: Tegenlicht Den Haag Meetup

Over de wekelijkse Tegenlicht Meetups in Den Haag
Wat is er nou leuker dan alléén Tegenlicht te kijken? Juist, met z’n allen kijken.
Waarom? Omdat je daarna tijdens de Tegenlicht Meetup met elkaar de dialoog aan kan gaan over de prikkelende onderwerpen uit de uitzending.

Elke DINSDAG na de  tv-uitzending van Tegenlicht is er een MeetUp
Om 19.00 uur kijken we (voor wie wil) met z’n allen de uitzending.
En om 20:00 uur gaan we olv Carin Tiggeloven en Pelle Matla met elkaar in gesprek en/of aan de slag.

Kijk in de Agenda wanneer er weer een Tegenlicht Meetup in Den Haag is

Over VPRO Tegenlicht
Tegenlicht is het informatieve programma van de VPRO waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, sociologie en wetenschap. Dit past bij onze missie: mensen met elkaar verbinden om samen de toekomst te verkennen en nieuwe initiatieven ontplooien die waarde toevoegen voor individu en samenleving.

Over de Tegenlicht Meetups in Den Haag
In het najaar van 2015 startte Pakhuis de Règâh  in samenwerking met DHiT – Den Haag in Transitie, de VPRO en Pakhuis de Zwijger in Amsterdam een nieuwe programmareeks: Tegenlicht Meet Up. Deze avonden zijn gekoppeld aan de afleveringen van Tegenlicht. Tegenlicht is toekomstjournalistiek: een reeks informatieve programma’s waarin nieuwe ideeën en trends binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap worden onderzocht. De woensdag na de uitzending praten we, aan de hand van fragmenten, samen met de makers en andere relevante gasten binnen het thema na over de documentaire.

Auteur: Neo de Bono

Neo werkt aan inclusieve en coöperatieve stad en samenleving. En woont, werkt en kerkt als een moderne monnik in het Haagse Moerwijk

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.