Ideeënfabriek Den Haag Vrijdag 28 September 2018

Ideeënfabriek Den Haag 28 September 2018
Wanneer: Vrijdag 28 September 19:30 – 23:30 uur
Waar:       Bij Pakhuis de Règâh Hoefkade 11, Den Haag.
Entree:     Gratis na aanmelding via contact@positieflinks.nl 

Ideeënfabriek Den Haag 28 September 2018
10 jaar na de crisis. Hoe staan we er nu voor?
Tegenlicht Den Haag Stiilte Voor De cra$h 19 september 2018 Tegenlicht Den Haag Meetup Pakhuis de Regah Pakhuis de Reiger Pakhuis de Zwijger in Den Haag Bazaar of Ideas Edgar Neo

We zijn in ons oude vertrouwdePakhuis de Règâh in Den Haag. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot Positief Links is welkom! Meld je wel even aan via het Facebookevenement, dan weet je zeker dat je een plekje bemachtigt! 

In september is het exact 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers omviel. Sindsdien zijn we in een wereldwijde financiële en economische crisis beland, waarvan het nog maar de vraag is of die echt voorbij is. De 11e Ideeënfabriek van Positief Links maakt de stand op. Hoe staan we er nu voor? Is de crisis echt voorbij? Kunnen we weer werken, leren, wonen en van de natuur genieten zoals voor 2008? En zijn we nu beter voorbereid op een nieuwe crisis? Of hebben we nieuwe oplossingen nodig? Dat bespreken we met positieve pitches, constructieve discussies en snelle stemrondes.

Jullie kennen inmiddels het concept. Een Ideeënfabriek is een productieve ontmoetingsplek voor linkse dromers, denkers en doeners. Bij de Ideeënfabrieken krijgen de mooiste ‘verborgen ideeën’ een podium en worden de deelnemers uitgedaagd mee te denken en met nieuwe ideeën te komen. Reken op een toffe, snelle, interactieve avond met politiek nieuwe stijl.

We zijn in ons oude vertrouwdePakhuis de Règâh in Den Haag. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot Positief Links is welkom! Meld je wel even aan via het Facebookevenement, dan weet je zeker dat je een plekje bemachtigt!

————————————————
Line-up wordt later bekend gemaakt!
————————————————

Ruim 80 links-progressieve medebezoekers. Goede pitches die je inspireren om in actie te komen. Discussiëren en digitaal stemmen met de iPads van Primoforum. En naderhand is er natuurlijk tijd voor een drankje. Daah mot je bè zèn.

Het wordt snel, gezellig en inspirerend. Ruim 80 links-progressieve medebezoekers, waaronder ook bewoners van de buurt. Goede pitches die je inspireren om bij te dragen aan de ideeën. Discussiëren en digitaal stemmen met de iPads van Primoforum. En naderhand is er natuurlijk tijd voor een drankje.De Ideeënfabriek wordt natuurlijk begeleid door onze eigen DJ’s. Daah mot je bè zèn.

Auteur: Neo de Bono

Neo werkt aan inclusieve en coöperatieve stad en samenleving. En woont, werkt en kerkt als een moderne monnik in het Haagse Moerwijk

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.